Kaupasta kotiin

Kuljemme joka päivä vakioreittiämme, joten kuljetuskin on edullista reitin varrelle.
Pientavara tulee pikkurahalla eikä isotkaan erät maksa ”maltaita”.

Yrityksemme suosituimpia palveluita ovat asiointipalvelut, joita tarjoamme niin kuluttajille, kuin yrityksille. Kolarista ja Kittilästä löytyy erinomaiset rauta- ja varaosa kaupat, jotka palvelevat rakentamisen, sekä matkailun palvelutarpeita. Toimimme jo yhteistyössä paikallisten liikkeiden kanssa, jotta pystymme mahdollisimman nopeaan ja laadukkaaseen palveluun.

Rakensit sitten Ylläksellä, Levillä tai jossain muualla reittimme varrella, niin olemme valmiita palvelemaan tarpeitanne. Pystymme kuljettamaan monipuolisella kalustollamme niin pitkää puutavaraa, kuin isoja styroxeja, sekä eristeitä. Asiakkaan tarpeet ovat aina meille ensisijaista ja pyrimmekin kehittämään palveluitamme jatkuvasti.

Eihän urakoitsijan kannata lähteä rautakauppaan moneksi tunniksi noutamaan rakennustarvikkeita, sillä aika on rakennusmaalla tärkeää. Me toimitamme nopeimmillaan jo tunnin päästä tilaamasi tuotteet. Jos tilauksesi on Kolarissa ennen yhtätoista, niin tavarat ovat Ylläksellä jo kahdeltatoista! Myöhemmin tulleet tilaukset toimitamme iltapäivästä.