Tietoa meistä

Tunturi-Lapin Kuriiri on 2014 perustettu kolarilainen perheyritys.

Yrityksen ovat perustanut Tapio Heikkilä poikansa Mikon kanssa, joiden sukujuuret ovat vahvasti Kolarissa. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kolme sukupolvea.

Yritys perustettiin Matkahuollon jakelupakettien pohjalle, mutta tavoitteena oli alusta pitäen alkaa tuottamaan kuljetus- ja jakelupalveluita Kolarin, Ylläksen, Kittilän, Levin ja Muonion alueen kaupat ja matkailutoimivien yritysten tarpeita palvelemaan.

Yrityksen perustamisella oli selvästi tarvetta, sillä nyt asiakkaina ovat laajasti alueella toimivat yritykset – sopimusasiakkaita onkin jo 15 yritystä.

Yrityksen toiminta on suunniteltu joustavaksi, joka muuntuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Kuljetuksen perustana on myös vakioreitti  Kolari-Ylläs-Kittilä-Levi. Tällä takaamme, että hinnat pysyvät edullisina. Samalla vakioreitti takaa päivittäin nopeat kuljetukset. Vakioreittiäkin voimme muuntaa päivittäin. Tilausten tekemisen olemme tehneet mahdollisimman helpoksi, emme käytä mitään rahtikirjoja vaan ”kilhauta” meille tarpeesi – hoidamme loput.

Toivottavasti olemme yhteydessä,

Tapio & Mikko perheineen